Installation

Vi hjælper med installationen af tekniske og intelligente systemer i både nybyggerier og eksisterende bygninger.

Vi inddrager en bred vifte af partnere og leverandører i arbejdet samt fagfolk fra andre brancher. Den fleksibilitet mener vi er vigtig, så du som kunde hos os får det bedste resultat. Vi sørger for skarpt samarbejde og klar kommunikation gennem alle led i processen, så du trygt kan overlade både intelligente og traditionelle installationer til os og vores samarbejdspartnere.

Vi hjælper gerne private husstande med mindre service opgaver såsom ekstra stikkontakter, opsætning af lamper eller andet – men vi er også klar til at hjælpe med rådgivning, ombygning og nybyggeri m.m.
I moderne boliger kræver det en gennemtænkt el- installation, og eventuelle ændringer skal tænkes mange år ud i fremtiden.

Hos PH Elteknik er vi med hele vejen, når du vælger at ændre din husstands el installationer. Vi rådgiver og hjælper dig, fra start til slut så du aldrig er alene om beslutningerne.
Vores store erfaring på opgaver har gjort det muligt for os at varetage store som små opgaver. Eksempelvis for industrivirksomheder, forretninger, offentlige institutioner, sportshaller og meget mere.

Vi udfører:

  • Bygningsinstallationer.
  • Intelligente bygnings installationer.
  • Kraftinstallationer.
  • Belysningsanlæg.

 

Kontakt os idag, for en sikker installation.

 

Følg os på Instagram

    Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!