Vi tilbyder

Hos os er hurtig og god service et varemærke, så når du har behovet for hurtig hjælp, står vi klar. Med afdelinger i Odense og Kerteminde er vi lokalt placeret, og kan herfra hurtigt servicere vores kunder. Vi gør en dyd ud af at løse opgaver til vores kunders tilfredshed, og skulle der være en reklamation, gør vi naturligvis alt for at udbedre denne hurtigst muligt.

Skulle du stå med behovet for en sparringspartner samt kompetent elektrikerfirma til jeres næste byggeri, så er vi også her klar til at udfører dette. Hos PH Elteknik er vi med hele vejen, når du vælger at ændre din husstands el installationer. Vi rådgiver og hjælper dig, fra start til slut så du aldrig er alene om beslutningerne.
Vores store erfaring på opgaver har gjort det muligt for os at varetage store som små opgaver, eksempelvis for industrivirksomheder, forretninger, offentlige institutioner, sportshaller og meget mere.

Er du bygherre, rådgiver eller hovedentreprenør, så tøv ikke med at kontakte os, for en uforpligtende snak omkring netop jeres projekter. Vi har igennem de sidste mange år udført adskillelige mindre, større og komplekse entrepriser og derved opnået kompetencer med fokus på projektstyring, kvalitetssikring og udførelse.

Vores motto er – Høj faglighed – din tryghed.

Følg os på Instagram

    Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på din næste opgave? Vi kontakter dig!